Tek štirih mostov - Novice - ZADNJE INFORMACIJE PRED STARTOM

ZADNJE INFORMACIJE PRED STARTOM

18. junija 2021, avtor t4m

Letošnji T4M se torej res začenja jutri, ko bodo Mestni trg zjutraj napolnili vrtčevski otroci. Rezultatov ne bomo merili, kepice sladoleda pač, še posebej v kavarni Na štengah, ki je sponzor sladoleda za vrtčevske otroke.

Tek za Pokal štirih županov je tek za vse osnovne šole in vsako leto je več udeleženih šol. Šolarji bodo dodobra ogreli ozračje pred glavnim dogodkom dneva – startom 9. Teka štirih mostov, ki bo letos izjemoma ob 20. uri na spremenjeni 5-km trasi.
Ob 18.30 bo na Cankarjevem trgu športno-literarni pogovor z Lucijanom Zalokarjem, avtorjem knjige Tek na robu živčnega zloma.

Okrog 22. ure bo na Trgu pod gradom razglasitev rezultatov, ob hrani in pijači pa bo druženje tekačev, Ločanov in drugih obiskovalcev potekalo do polnoči ob glasbeni spremljavi skupin The Wet in Škis.

Tehnično – a pomembno

Prevzem startnih številk bo v prijavni službi, ki bo tokrat izjemoma na Mestnem trgu pri vodnjaku. BODITE PRAVOČASNI in ne čakajte na zadnje minute. Možne bodo tudi prijave, vendar le do 19. ure.

Parkirišče za potrebe T4M je na Kapucinskem trgu nasproti avtobusne postaje. Uvoz na parkirišče bo označen s tablo, parkiranje pa je brezplačno. Na Mestnem trgu sta dva javna WC-ja – pri kavarnah Homan in Mihol, na voljo pa bodo tudi WC-ji v gostinskih lokalih na Mestnem trgu. Prenosni WC-ji bodo na Poljanski cesti 1.