Tek štirih mostov - Novice - VIRTUALNI TEK 4 MOSTOV

VIRTUALNI TEK 4 MOSTOV

11. maja 2020, avtor t4m

Letošnji T4M bi moral biti 20. junija, a smo ga morali zaradi epidemije prestaviti na jesen. Ker pa želimo, da bi se tretji vikend v juniju vseeno nekaj dogajalo na temo T4M, smo se odločili za virtualno različico teka, ki bo imel humanitarno noto, poleg tega pa bo namenjen zdravemu življenjskemu slogu.

Vsak udeleženec bo prispeval najmanj 5 evrov, zbrane prostovoljne prispevke pa bomo podarili škofjeloškemu Centru slepih, slabovidnih in starejših za nakup zaščitne opreme. Vse donatorje, ki bodo to hoteli, bomo objavili na spletni strani in jih natisnili na ček, ki ga bomo predali CSS-ju.

Z zdravim življenjskim slogom se naš imunski sistem bolj uspešno upira virusom in boleznim, zato bo junijski virtualni T4M potekal pod sloganom »S TEKOM PROTI KORONI«. Dolžino Teka 4 mostov, ki je 10 km, lahko odtečete kjerkoli, med vsemi udeleženci pa bomo izžrebali pet nagrajencev, ki jim bomo podarili prijavnino za T4M v novembru 2020 ali juniju 2021.

PRAVILA

Dobrodelni virtualni tek bo potekal v času od 19. do 21. 6. 2020 (petek, sobota in nedelja). Na teku bodo sodelovali vsi, ki bodo donirali finančna sredstva do datuma virtualnega teka na TRR Društva T4M in objavili sliko oziroma poslali podatke na spodaj opisani način.

Po opravljeni donaciji in po tem, ko boste odtekli 10-kilometrsko razdaljo, objavite sliko s podatki na Facebooku ali Instagramu, ali pa nam podatke pošljite na e-poštni naslov igor@t4m.si.

Slika mora vsebovati zemljevid trase, dolžino in čas, pri čemer uporabite eno od tekaških aplikacij kot so Sports tracker, Strava, Samsung health, Endomondo, Garmin, Polar, Suunto, …

Navodila za objavo:

Instagram: objavite sliko v svoji zgodbi (Instagram Story), iz katere bo razvidno, da ste odtekli dolžino T4M (zemljevid, dolžina, čas) in nas označite z @tek4mostov ter dopišite S TEKOM PROTI KORONI
Facebook: objavite sliko, iz katere bo razvidno, da ste odtekli dolžino T4M (zemljevid, dolžina, čas) in nas označite z oznako @Tek štirih mostov ter dopišite S TEKOM PROTI KORONI
E-pošta: iz pametnih naprav (ura, telefon) prenesite sliko, iz katere bo razvidno, da ste odtekli dolžino T4M (zemljevid, dolžina, čas) in nam jo pošljite na e-naslov igor@t4m.si ali pa nam pošljite datoteko »sledi.gpx«

Podatki za nakazilo donacije:

Donacijo lahko nakažete z univerzalnim plačilnim nalogom (UPN), v katerega poleg svojega imena in priimka, naslova in zneska OBVEZNO vpišite naslednje podatke:
Naziv: Društvo Tek 4 mostov
Naslov: Podlubnik 46
Kraj: Škofja Loka
Banka: Hranilnica Lon
IBAN: SI56 6000 0000 0631 444
BIC: HLONSI22
Sklic: 2020
Koda namena: CHAR
Namen: TEK PROTI KORONI

Vsem, ki boste sodelovali na enega od zgoraj opisanih načinov in donirali finančna sredstva, bomo podarili Garminov pas za startno številko.